Back-ups: Back-up wissen

Kies vanuit het hoofdmenu achtereenvolgens Back-ups en Back-up wissen. Het volgende scherm verschijnt:

HL-19-3-scherm1

Selecteer met de muis de back-up die gewist moet worden, en klik op Back-up wissen. Na een bevestiging zal de gekozen back-up definitief gewist worden.