Back-ups: Back-up teruzetten

Kies vanuit het hoofdmenu achtereenvolgens Back-ups en Back-up terugzetten. Het volgende scherm verschijnt:

HL-19-2-scherm1

Selecteer met de muis de back-up die teruggezet moet worden, en klik op Back-up terugzetten. Na een bevestiging zal het HAP de gekozen back-up terugzetten. Dit betekent dus dat alle wijzigingen die na deze back-up zijn doorgevoerd, verdwijnen.