Verkooporders: Verkooporder annuleren

Een verkooporder kan geannuleerd worden. Dit kan alleen wanneer er nog niets is geleverd, en er nog niet betaald is. Indien eerder is aangegeven dat er producten geleverd zijn, kan teruggedraaid worden met de optie ‘Openstaande verkooporders bewerken’ (zie hier)

Kies voor het annuleren vanuit het hoofdmenu Verkooporders en Verkooporder annuleren.

Ga eventueel naar de volgende verkooporder door op ”Volgende” te klikken, en naar de vorige door op ”Vorige” te klikken.

De getoonde verkooporder kan geannuleerd worden door op Order annuleren te klikken.

Zodra een verkooporder is geannuleerd, worden automatisch alle achterliggende financiële en voorraadboekingen gewist.